Bréking: Megéri-e az árát, ez a méregdrága hám?

A Ruffwear Flagline hámot fogom bemutatni, már több mint 4 hónapja használjuk, gyakorlatilag napi szinten, úgyhogy minden helyzetben ki lett próbálva ami egy aktív hobbikutya életében előfordulhat.

 

Hol és mire használjuk mi ezt a hámot?

 

  • túrázáshoz

  • tömegközlekedéshez

  • városi sétákhoz

 

Amit imádok benne az az, hogy olyan a kialakítása, hogy ha valamiért gyorsan fel kell kapnom Szonját a foganytújának és a biztonságos kialakításának köszönhetően nem vág be, nem nyom belső szerveket és nem tud belőle kicsúszni a kutya, ugyanakkor ez csak egy-egy gyors megemelésre alkalmas és úgy, hogy egyből a másik kezünkkel alátámasztjuk a fenekét, de ígyis ezerszer kényelmesebb mint leguggolni helyes “megemelő” pózba tetriszezni a kutyát.

 

Előnyök: A hám nagyon kényelmes, könnyű, remek kialakítása van kényelmes viselni, semmiben nem akadályozza a kutyát. Fontos, hogy baromi strapabíró az anyag és a varrások, gyorsan szárad és látszik, hogy ezért a borsos árért valóban jó cuccot kapsz. Szeretem, hogy több helyre lehet bilétát és pórázt akasztani, van egy fityula elöl a mellkason és kettő a háton, ebből az egyik egy erős fém karika, illetve fényvisszaverő csíkok vannak a hámon.

 

Hátrányok: Szonja nem szereti a fel és levételt, mert nem kedveli a fejen áthúzós történetet, de ha egyszer rákerült semmiben nem zavarja, ugyanúgy fut, játszik, hempergőzik.A színválaszték viszonylag korlátozott, én feketét szerettem volna és nem tudtam sajna hozzájutni, csak a mentazöld verzióhoz, ami viszonylag hamar koszolódik.



Összességében, nekem egy gamechanger ez a hám, mivel rengeteget tömegközlekedünk és eddig nagyon macerás volt a 16 kilós kutyámat emelgetni, ez megkönnyítette a dolgunkat. Ha egyszer rongyosra használjuk, biztosan újraveszem majd, ha lehet fekete színben, én imádom ezt a hámot, tényleg ezerszer könnyebb vele az emelgetés és tömegközizés. Nekem abszolút megéri, ha van lehetőséged másodkézből egyet szerezni kicsit olcsóbban, azonnal csapj le rá. ☺️