Szonja

CEO 🙂

Szonja egy nagyon különleges kutya hölgy, rövid lábak, hosszú szakáll, még hosszabb hát, bozontos szemöldök és mindenhova odalógó farok tulajdonosa. Piciként találtuk a négyes út mellett egy rafiazsákon nézelődve, és azonnal be is halásztuk őt az autóba. Ez immáron 13 éve volt, azóta ő az a kutya, aki minden lépésemet árnyékként követi és kedvesen megbökdös a dudaorrával, hogy vele foglalkozzak, és hogy hol marad a mellkas simi. Ő indított el a terápiás kutyamasszázs és a fizioterápia útján. A lehető legjobbat érdemli mindenből ezen a világon, ezért akartam otthonra egy terapeutát neki. 🙂

Jómagam, Evelin

kutya-fizioterapeuta, terápiás kutyamasszőr

Mondhatni, hogy szó szerint beleszülettem a kutya-mániába. Ha jobban visszaemlékszem, gyerekként úgy tanultam meg járni, hogy kedves és türelmes kaukázusi juhászunknak, Susztinak támaszkodva indultam neki. A hivatásom előtt is megrögzött kutyamániás voltam, nem tudok úgy elmenni egy tappancsos mellett, hogy rá ne mosolyognék, vagy jegyezném meg, hogy milyen édesek a fülei. Szakemberként megértettem, milyen fontos szereppel bír a megfelelő mozgás, kimozgatás a kutya testi és lelki boldogsága érdekében. Célom az, hogy ezt az örömöt érjük el szőrős kis családtagodnál. Több éves tapasztalatom és az állatok iránti szenvedélyem révén elkötelezett vagyok amellett, hogy ugyanazt a magas szintű törődést és odafigyelést biztosítsam minden egyes kutyának, akivel dolgozom, mint amiben saját négylábúm, Szonja részesül nap, mint nap.

Vili

COO 🙂

Nos, Vili hivatalosan a testvérem kutyája, de annyi időt töltünk együtt, hogy fogadott mopszomnak tekintem. Pattogatott kukorica illatúak a mancsai és fajtáját, korát meghazudtolóan imád aktívkodni, futni, túrázni. Bizony, ő egy túra mopsz, másodállásban pedig egy vízibolha.

Hogyan profitálhat a terápiából a Kutya és a Gazdi?

A fizioterápia és a kutyamasszázs a kedvenceink általános egészségének és boldogságának egyik legfontosabb eleme. Az emberekhez hasonlóan a kutyák is szenvedhetnek a stressztől, feszültségtől, izomfeszültségtől, letapadásoktól, ami fájdalomhoz, kötött izomzathoz, a hajlékonyság elvesztéséhez és akár viselkedési problémákhoz is vezethet. A rendszeres torna és masszázs segít enyhíteni ezeket a problémákat és javítja a kutyád életminőségét. A fizioterápiás kezelések nemcsak a vérkeringést és a hajlékonyságot fokozzák, hanem elősegítik a relaxációt és az általános jó kedélyállapotot. Ha a fizioterápiát beépítitek a kutyusod rutinjába, sokat teszel azért, hogy fizikailag és érzelmileg is a lehető legjobban érezze magát. Mire vársz? Ajándékozd meg kutyusod még ma egy lazító masszázzsal, és csodálkozz rá, hogy milyen lesz utána!

syringe

Fájdalomcsillapítás

A masszázs és a fizioterápia segíthet enyhíteni az olyan állapotok által okozott fájdalmat és kellemetlenséget, mint az ízületi gyulladás, a csípőízületi diszplázia és az izomhúzódások, letapadások, mindenféle krónikus gyulladás és mozgásszervrendszert érintő problémák.

physical_therapy

Jobb mobilitás és hajlékonyság

A rugalmasság és a mozgástartomány növelésének elősegítésével a masszázs és a fizioterápia segíthet javítani a kutya mobilitását és általános mozgását. Versenyeken, kiállításokon utolérhetetlen előnyre tesz szert az, akinek a kutyája egy jó testtudattal és jó erőnléttel rendelkezik, amihez a fizió, masszázs és a “funkiconális edzés” szerű torna segíti hozzá

body_system

Gyorsabb felépülés sérülésből vagy műtétből

A masszázs és a fizioterápia segíthet felgyorsítani a gyógyulási folyamatot a műtéten átesett vagy sérülést szenvedett kutyák esetében.

add_reaction

Csökkentett szorongás és stressz

A masszázs segíthet a szorongás és a stressz szintjének csökkentésében. A fizioterápia force free szemlélettel párosítva meg növeli a kutyusod önbizalmát, segít egy ideális belső állapot megteremtésében.

exercise

Javul az izomtónus és a keringés, méregtelenítés

A masszázs és a fizioterápia javíthatja a vérkeringést, nyirok keringést és az izomtónust, ami számos egészségügyi előnnyel jár.

psychiatry

Jobb életminőség

A masszázs és a fizioterápia a fájdalom csökkentésével, a mobilitás javításával, valamint a stressz és a szorongás csökkentésével hozzájárul az életminőség javításához, hogy a kutyáink egészségesebbek, hosszabb életűek legyenek, így akár éveket nyerhetünk idős kedvencünkkel

Pet Paw
Pet Paw

Mit mondanak mások

Extra Gondoskodás

Értékek Értékek

Együttérző, empatikus gondoskodás a Kutyusodnak. Személyre szabottan kezelem a Kutyád problémáit és dolgozom azért, hogy a kutyád a lehető legjobban érezze magát a bőrében.

  • Magas színvonalú ellátás
  • Személyre szabott kezelések
  • Szakképzett terápiás kutyamasszőr, flexiós mozgásterapeuta
  • Force free hozzáállás